VARAUSEHDOT

Pöytäseurueet 1-11 hlöä: Ravintolapalvelujen tilaus on voimassa tilattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä. Tilaaja voi tarkentaa henkilömäärää +/ - 10 % vielä samana päivänä klo 12 mennessä. Minimilaskutusperusteena toimii näiden ehtojen mukaan vahvistettu henkilömäärä. Jos osanottajamäärän pienenemisestä on ilmoitettu myöhemmin tai asiasta ei ole ilmoitettu lainkaan, ravintolalla on oikeus veloittaa tilatun määrän mukaan. Pöytävarauksen voi Saamen Kammiin peruuttaa täysin kuluitta edellisenä päivänä klo 16 mennessä

Pöytäseurueet yli 12 hlöä: Varaus tulee sitovasti voimaan, kun Hotelli K5 vahvistaa sen kirjallisesti. Ravintolapalvelujen tilaus on voimassa tilattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä, jota tilaaja voi tarkentaa vielä 5 arkipäivää ennen tilaisuutta. Minimilaskutusperusteena toimii näiden ehtojen mukaan vahvistettu henkilömäärä. Jos osanottajamäärän pienenemisestä on ilmoitettu myöhemmin tai asiasta ei ole ilmoitettu lainkaan, ravintolalla on oikeus veloittaa tilatun määrän mukaan. Pöytävarauksen voi perua kuluitta 5 arkipäivää ennen pöytävarausta.

Pöytäseurueet yli 20 hlöä: varausehdot muutoin samat kuin edellisessä, mutta pöytävarauksen perua kuiluitta 14 päivää ennen pöytävarausta.

Erikoisruokavaliot huomioimme mielellämme. Yksityistilaisuudet sovittava erikseen.

Ravintola Saamen Kammi / Hotel K5 Levi Kätkänrannantie 2, Levi | Puh. 040 456 2059, sales@kassiopeia.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin. | Saamen Kammi 2022