Ravintola Saamen Kammi

Olemme perinteistä lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levin tunturikylässä. Sijaitsemme Hotelli K5:en pihapiirissä. Gámme eli suomeksi kammi on kota, joka on katettu turpeella. Kuten kammit yleensä, on ravintolammekin rakennettu osittain maan sisään. Tämä tekee paikasta ja tunnelmasta aivan erityisen.

Kammin keskellä on tulisija, jossa valmistamme loimulohta ja erilaisia pororuokia. Avotulen tuoksu ja lämpö antavat iltaan oman hehkunsa. Pakkasen paukkuessa pohjoisessa yössä voi nauttia Lapin herkuista ja vierailla välillä ulkona revontulia katsomaan. Jos haluat kokea jotakin hyvin perinteistä ja aitoa lappilaista, on ilta Saamen Kammin patojen äärellä oiva elämystuliainen Leviltä.

Huomioithan, että kattaukset ovat talvikaudella ti-la kun vieraita on vähintään 15. Sunnuntaina ja maanantaina minimi on 30 asiakasta. Pöytävaraus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä kello 17.00 mennessä. Hotel K5 Levin ollessa suljettuna kesän 2021, tehdään pöytävaraukset Hotel Levi Panoraman vastaanottoon puh. 016 336 3000 | panorama@kassiopeia.fi

Menun hinta on 59 € aikuiset / 25 € lapset.

Meillä on myös perinteinen jouluna tarjoiltava joulumenu, joka sisältää Lapin perinnejouluherkkuja.